Interieurrenovatie

Als we het bij Justal over interieurrenovatie hebben, bedoelen we wel degelijk de renovatie van uw volledige interieur. Justal Interieur geeft uw interieur een persoonlijke toets, zodat uw huis een echte thuis wordt, een stuk van uzelf.

Onze renovatiewerken beslaan het volledige interieur. Woonruimten, badkamers en andere ruimten in een nieuw kleedje steken, is een kolfje naar onze hand. Door onze ervaring met schrijnwerk maken we ook kasten op maat en renoveren we zowel houten wanden en raamkozijnen.

Schilderen laten we echter graag aan anderen over. Ook de renovatie van uw trap laten we graag aan andere deskundigen over. We werken vaak samen met vaste, betrouwbare partners, zodat we u ook voor die werken een oplossing kunnen bieden!

Onze ervaring en die van onze partners zijn de beste garantie dat uw interieur er weer als nieuw uitziet, zonder dat het aan authenticiteit verliest. Want met ons vakmanschap en onze kennis van zaken renoveren we uw totale interieur, precies op maat en zoals u dat wil.

Maatwerk in MDF

Alles wat we doen in uw woning, is maatwerk en daarvoor gebruiken we MDF, een oerdegelijke en uiterst veelzijdige materiaal.

Door zijn fijne vezelstructuur splintert het niet. En met zijn goede lijmvastheid, zeer hoge slijtvastheid, hoog breekpunt en uitzonderlijke stabiliteit is MDF een hoogwaardig product. Redenen genoeg dus om voor MDF te kiezen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.